- Den neste viktige milepælen for DNO

Meglerhus mener DNO har sluppet en negativ og en positiv nyhet de siste dagene. Dette blir den neste viktige milepælen for selskapet.

Energi

DNO har levert en rekke nyheter de siste dagene. Ifølge DnB Nor Markets trekker økt gassinnhold på Goliath noe ned, mens bekreftelse av olje i de dypere lagene er positivt. Ytterligere en letebrønn kan være klar før nyttår, slås det fast. DNO har levert en rekke nyheter de siste dagene. Ifølge DnB Nor Markets trekker økt gassinnhold på Goliath noe ned, mens bekreftelse av olje i de dypere lagene er positivt. Ytterligere en letebrønn kan være klar før nyttår, slås det fast. - Den neste viktige milepælen for selskapet blir imidlertid produksjonstestingen av Khanke-1. Denne kan være umiddelbart forestående. Fremover ser vi også at selskapet øker intensiteten i leteprogrammet, skriver meglerhuset i dag.DNO får en kjøpsanbefaling og et kursmål på 15 kroner per aksje.

Nyheter
Børs