Mandag ble det kjent at Styrene i Statoil og Hydro går inn for å slå sammen Statoil og olje- og gassvirksomheten i Hydro. Dette gjør selskapene til verdens klart største operatørselskap i offshoresektoren. Mandag ble det kjent at Styrene i Statoil og Hydro går inn for å slå sammen Statoil og olje- og gassvirksomheten i Hydro. Dette gjør selskapene til verdens klart største operatørselskap i offshoresektoren. - Det er positivt at vi får et stort og sterkt selskap på norsk sokkel. Selskapet vil stå sterkere internasjonalt, og Statoil og Hydro slipper å slåss med hverandre, sier Sande, som er forbundsleder i Industri Energi.Han er glad for at det ikke signaliseres oppsigelser i forbindelse med sammenslåingen.- Vi er veldig glade for at selskapene har vært klare på at det ikke skal bli oppsigelser. I dag er situasjonen god for olje- og gassektoren i Norge, og slik håper vi det vil forbli, sier Sande. (©NTB)