Analytiker om oljeprisen

Benny Clausen ved Norwegian Oil Trading ser for seg en bestemt utvikling i oljeprisen fremover.

Energi

Oljeanalytiker ved Norwegian Oil Trading, Benny Clausen, ser ikke bort i fra at oljeprisen vil kunne falle noe tilbake etter å ha blitt trukket noe opp av kaldt vær i USA den siste tiden, melder na24.no.- De nærmeste månedene vil det muligens falle noe tilbake. De fundamentale forholdene er forholdsvis gode og OPEC sliter fremdeles med å implementere kutt, sier Clausen ifølge avisen.Han peker også på at den amerikanske fyringssesongen snart avtar, og regner med priser mellom 50 og 55 dollar på litt lengre sikt. Etterhvert som vi nærmer oss amerikanernes kjøresesong, vil prisene kunne stige noe igjen, tror han.Oljeprisen steg kraftig i New York i går kveld.

Nyheter
Børs