Oljeprisen dundrer ned igjen

Oljeprisen går på nok en smell mandag kveld og ramler 3 prosent. Det er dårlig nytt for investorene på Oslo Børs.

Energi

Fredag ble den amerikanske lettoljen for mars-levering handlet helt oppunder 56 dollar fatet. Utover mandagen falt den tilbake til 55 dollar fatet og i løpet av mandag kvelden falt den videre. På det laveste ble den omsatt på 53,75 dollar fatet, og fremdeles handles den godt under 54 dollar fatet.Tilsvarende falt også Brent oljen for mars-levering kraftig utover mandagen. Ved lunsjtider ble den omsatt på 55,3 dollar pr. fat, men utover dagen og kvelden falt den ytterligerer og sluttet på 53,64 dollar, ned 3 prosent fra dagens høyeste.Dette er en dårlig nyhet for Oslo Børs, som hopper opp ned med nettopp oljeprisen. Og et fall, som også dro gjennom flere tekniske støttenivå, kan gi en tung start på børsen når den åpner tirsdag morgen.

Nyheter
Børs