Analytiker Eric Nasby i Handelsbanken Capital Markets mener Statoil la frem svakere inntekter enn ventet i fjerde kvartal, noe som skyldes litt lavere produksjon og litt lavere realiserte oljepriser i snitt. Analytiker Eric Nasby i Handelsbanken Capital Markets mener Statoil la frem svakere inntekter enn ventet i fjerde kvartal, noe som skyldes litt lavere produksjon og litt lavere realiserte oljepriser i snitt. - (..) Likevel var bunnlinjen sterk der noe skyldes en engangseffekt i valuta, i tillegg var noe knyttet til at den effektive skatteeffekten var lavere enn ventet. Det viktigste er at de opprettholder guidingen om en produksjon på 1,3 millioner oljeekvivalenter pr dag, sier Nasby til TDN Finans.Analytikeren har en accumulate-anbefaling på Statoil. 12 måneders kursmål er på 180 kroner.Statoil faller 0,8 prosent til 198 kroner.