Pertra melder om et resultat før skatt på minus 5,7 millioner kroner i fjerde kvartal 2006, mot minus 2,6 millioner kroner i tilsvarende kvartal i fjor. Driftsresultatet ble minus 15,7 millioner kroner, sammenlignet med minus 2,6 millioner i samme periode året før. Pertra melder om et resultat før skatt på minus 5,7 millioner kroner i fjerde kvartal 2006, mot minus 2,6 millioner kroner i tilsvarende kvartal i fjor. Driftsresultatet ble minus 15,7 millioner kroner, sammenlignet med minus 2,6 millioner i samme periode året før. Selskapets driftsinntekter beløp seg til 31,4 millioner kroner, ned fra 34,2 millioner kroner i fjerde kvartal 2005.- Fjerde kvartal 2006 og starten på 2007 har vært meget viktig for Pertra. Selskapets portefølje er betydelig styrket gjennom 2006, spesielt med de tre operatørskapene vi fikk tildelt i TFO 2006. Børsnoteringen har gitt oss et robust grunnlag for finansiering av virksomheten, og utviklingen i letelisensene følger plan. Det økonomiske resultatet er som planlagt, og plattformen for videre vekst er vesentlig styrket gjennom det siste halve året, sier administrerende direktør Erik Haugane i en kommentar.Her erog