Utsikter til varmere vær i USA (det er meldt over 20 grader i New York senere i uken) og posisjonering før OPEC-møtet torsdag sendte oljeprisen ned i kveld. Ifølge Bigcharts har prisen falt nesten fem prosent på tre sesjoner. Utsikter til varmere vær i USA (det er meldt over 20 grader i New York senere i uken) og posisjonering før OPEC-møtet torsdag sendte oljeprisen ned i kveld. Ifølge Bigcharts har prisen falt nesten fem prosent på tre sesjoner. Prisen endte på det laveste nivået siden 20. februar. Råolje for levering i april endte ned 1,14 dollar (1,9 prosent) til 58,91 dollar fatet på New York Mercantile Exchange.- Du kan enten se på markedets temperatur eller du kan se på termometeret og se at våren nesten er her. Og når våren er her bli også etterspørselen etter fyringsolje lavere og det er ikke varmt nok til å slå på air conditioningen, sier Phil Flynn i Alaron Trading ifølge Bigcharts.Prisen på Brent-olje falt 64 cent til 60,74 dollar i dag.