Investorene lot seg ikke friste av emisjonen i Aker Oilfield Services, og til slutt skjøt Aker og Dof Subsea inn kapitalen selv. Investorene lot seg ikke friste av emisjonen i Aker Oilfield Services, og til slutt skjøt Aker og Dof Subsea inn kapitalen selv. Men Skagen Fondenes forvalter Kristian Falnes ser ifølge Dn ingen generell tørke i emisjonsmarkedet.- Fondene har nok hatt innløsninger den siste tiden, og da må vi jo passe litt mer på likviditeten. Men jeg tror nok det både er penger og investeringsvilje, sier han.Uten å kjenne til Aker-emisjonen tror han ifølge avisen ikke vi snakker om en generell metning for oljerelaterte prosjekter.- Jeg tror ikke det er antall prosjekter man skal se på. Det handler om forretningsmodellene som blir presentert, om de er gode eller dårlige. Og for de gode prosjektene er det fortsatt penger å hente, sier han til Dn.