Analytiker om Statoil

Analytiker Anne Gjøen mener oppsiden i Statoil-aksjen ligger i oljeprisen.

Energi

Verken aksjemarkedet eller analytiker Anne Gjøen i Kaupthing tror Statoil klarer å øke produksjonen til 1,3 millioner fat i løpet av året. Verken aksjemarkedet eller analytiker Anne Gjøen i Kaupthing tror Statoil klarer å øke produksjonen til 1,3 millioner fat i løpet av året. - Oppsiden i Statoil-aksjen ligger i oljeprisen, sier Gjøen til Finansavisen.Meglerhuset har en kjøpsanbefaling og et kursmål på 188 kroner på Statoil, noe som er 14 prosent over gårsdagens sluttkurs.- Statoil ønsker å fremstå som et vekstselskap, mens andre oljeselskap har kommunisert at de ikke klarer å løfte produksjonen. Men jeg tror vi må se beviser på produksjonsvekst før aksjemarkedet er villig til å prise det inn i aksjekursen, sier hun.

Nyheter
Børs