Olje: Overraskende lagertall fra USA

De amerikanske råoljelagrene falt overraskende i forrige uke. Bensinlagrene falt mer enn ventet.

Energi

De amerikanske oljelagrene falt med 1,0 million fat til 332,4 millioner fat i forrige uke, viser tall fra det amerikanske energidepartementet (DOE). Ifølge Bloomberg var det ventet en økning på 0,7 million fat. De amerikanske oljelagrene falt med 1,0 million fat til 332,4 millioner fat i forrige uke, viser tall fra det amerikanske energidepartementet (DOE). Ifølge Bloomberg var det ventet en økning på 0,7 million fat. Bensinlagrene falt 2,7 millioner fat til 197,0 millioner fat, mot ventet minus 1,9 millioner fat.Destillatlagrene falt med 0,8 million fat til 117,3 millioner fat. Her lå forventningen på minus 0,9 million falt.Prisen på Brent-olje faller mot 65 dollar.

Nyheter
Børs