Wall Street steg tirsdag. Energiaksjer ledet an i kjølvannet av høyere oljepriser. Prisen steg for første gang på fem dager. Prudential Equity Group LLC hevet i dag kursmålene på landet to største produsenter av råolje; Exxon og Chevron. Wall Street steg tirsdag. Energiaksjer ledet an i kjølvannet av høyere oljepriser. Prisen steg for første gang på fem dager. Prudential Equity Group LLC hevet i dag kursmålene på landet to største produsenter av råolje; Exxon og Chevron. Dow Jones Industrial Average har steget åtte dager på rad, den lengste oppgangsperioden siden 2003, melder Bloomberg. Indeksen steg 4,71 poeng til 12.573,85 poeng.Energiaksjene stod for 54 prosent av oppgangen for S&P 500-indeksen, som steg for sjette dag på rad. Oppturen var på 0,3 prosent til 1.448,39 poeng.Nasdaq Composite-indeksen klatret 0,3 prosent til 2.477,61 poeng.Rundt fem aksjer steg for hver tredje som falt på New York Stock Exchange. Det ble omsatt 1,3 milliarder aksjer på "the Big Board", noe som er 16 prosent mindre enn snittet de tre siste månedene.Her finner du / på NYSE./ på Nasdaq.De og . fra handelen.Her kan du se hvordan det gikk med aksjer.. på HegnarOnline.. finner du her..Slik gikk det på