Bjørge Gretland: - Enormt potensial

- Det er lenge siden jeg har vært så giret. Solenergi har et enormt potensial, sier Bjørge Gretland som sammen med REC-gründer Alf Bjørseth investerer 170 millioner i to gründerbedrifter.

Investor Bjørge Gretland og REC-gründer Alf Bjørseth investerer i US. Ifølge DN investerer de to 170 millioner i to gründerbedrifter i Silicon Valley; Solopower Inc og et foreløpig "hemmelig" selskap. Investor Bjørge Gretland og REC-gründer Alf Bjørseth investerer i US. Ifølge DN investerer de to 170 millioner i to gründerbedrifter i Silicon Valley; Solopower Inc og et foreløpig "hemmelig" selskap. - Det er lenge siden jeg har vært så giret. Solenergi har et enormt potensial, sier Gretland.- Det som kommer til å drive industrien fremover er teknologi som gjør at man kan produsere solceller billigere, samtidig som man opprettholder effektiviteten, fortsetter han.- Bjørseth er en profil som nyter stor respekt i USA. Med han på laget har vi kommet i kontakt med de beste miljøene, noe som har vært helt avgjørende for oss som investorer, fortsetter Gretland.