DNO kjøper operatørskap og eierandel

DNO har sikret seg et operatørskap og eierandel i en blokk i Jemen. (Oppdatert)

DNO kjøper gjennom en "farm-in"-avtale en eierandel på 57,78 prosent i blokk 52 i Jemen. Blokken ligger nær selskapets eksisterende lisenser i området. Selskapet sikrer seg operatørskapet. DNO kjøper gjennom en "farm-in"-avtale en eierandel på 57,78 prosent i blokk 52 i Jemen. Blokken ligger nær selskapets eksisterende lisenser i området. Selskapet sikrer seg operatørskapet. DNO skal i henhold til avtalen kjøpe seismiske data for feltet og foreta boring av utforskningsbrønner.Videre opplyses det at Godah 7-brønnen produserer 438 fat olje per dag. Man opplever imidlertid pumpebegrensninger. Produksjonsvolumet kan dobles hvis man tar i bruk ESP-utstyr. Man vil vurdere dette når produksjonen stabiliseres.Her er hele meldingen.