DNO-sjefen om Irak-trusler

- Ingenting er forandret i de offisielle holdningene i Irak, sier DNO-sjef Helge Eide.

Baath-partiet i Irak gikk går ut med en advarsel spesielt rettet mot DNOs leteboring i kurdiske Nord-Irak. Administrerende direktør Helge Eide i DNO lar ikke advarselen gå inn på seg, skriver DN Energi Baath-partiet i Irak gikk går ut med en advarsel spesielt rettet mot DNOs leteboring i kurdiske Nord-Irak. Administrerende direktør Helge Eide i DNO lar ikke advarselen gå inn på seg, skriver DN Energi - Ingenting er forandret i de offisielle holdningene i Irak, sier Eide.- Det er mange meninger om alt som skjer i Irak, og det er forskjellige meninger om hva som bør skje innad i Irak, det har det alltid vært. Derfor kan ikke vi forholde oss til alt som menes og skrives, men må bruke energien på offisielle myndigheter, sier Eide.