Oljelekkasje i Buskerud

Så mye som 1.600 liter hydraulikkolje kan ha rent ut i Numedalslågen fra kraftstasjonen i Rødberg.

Politiet fikk i titiden søndag melding om oljelekkasjen fra kraftstasjonen, skriver dt.no. Meldingen kom fra innehaveren av en campingplass i nærheten. Han merket en stram lukt i området og observerte flere døde fisk flytende nedover elven med buken opp, opplyser operasjonsleder ved Nordre Buskerud Politidistrikt Lars Kristian Evensen. Politiet fikk i titiden søndag melding om oljelekkasjen fra kraftstasjonen, skriver dt.no. Meldingen kom fra innehaveren av en campingplass i nærheten. Han merket en stram lukt i området og observerte flere døde fisk flytende nedover elven med buken opp, opplyser operasjonsleder ved Nordre Buskerud Politidistrikt Lars Kristian Evensen. Brannvesenet har satt opp lensepumper i håp om å begrense skadene fra utslippet, skriver dt.no. (©NTB)