Saddam Husseins gamle parti advarer DNO i Irak

Den væpnede motstandsbevegelsen i Irak advarer sterkt DNO "som signerte kontrakt med okkupasjons-marionettgjengen som er satt inn i Nord-Irak, mot å delta i illegale handlinger".

Det irakske Baath-partiet, Saddam Husseins gamle parti, har sendt ut en skriftlig advarsel spesielt rettet mot DNO i forbindelse med selskapets boring i det kurdiske Nord-Irak: Det irakske Baath-partiet, Saddam Husseins gamle parti, har sendt ut en skriftlig advarsel spesielt rettet mot DNO i forbindelse med selskapets boring i det kurdiske Nord-Irak: "Baath og den væpnede motstandsbevegelsen advarer sterkt vestlige multinasjonale, og spesielt nordmennene som signerte kontrakt med okkupasjonsmarionettgjengen som er satt inn i Nord-Irak, mot å delta i illegale handlinger. Nord-Irak er en del av Irak og ingen i det hele tatt kan signere kontrakter om å lete etter olje i fravær av en legitim iraksk regjering (...)," heter det ifølge DN i erklæringen.Det sunni-dominerte partiet skriver at "den norske regjeringen bærer fullt ansvar for enhver skade Irak kan bli påført gjennom disse illegale avtalene".