Ulovlig sen Altinex-flagging

Investor solgte for én uke siden Altinex-aksjer for over 100 millioner kroner uten å flagge. - Det er klart at vi vil se på dette, sier børsen.

Energi

Fond forvaltet av Pendragon Capital solgte 13. juli fem millioner aksjer i Altinex. Ny beholdning er 8.559.001 aksjer, tilsvarende 4,35 prosent. Fond forvaltet av Pendragon Capital solgte 13. juli fem millioner aksjer i Altinex. Ny beholdning er 8.559.001 aksjer, tilsvarende 4,35 prosent. Flaggingen kommer altfor sent. Meldingen skulle kommet før børsåpning mandag.Oppdatert:- Det er klart at vi vil se på dette. Om vi vil rapportere det videre kan jeg ikke si noe om, sier juridisk direktør Atle Degré ved Oslo Børs til Reuters.- Meldinger skal sendes straks, ikke neste dag og ihvertfall ikke neste uke, understreker han.

Nyheter
Børs