DNO om Nord-Irak

DNO-sjef Helge Eide mener selskapet kan få tillatelse til å eksportere olje fra Kurdistan i Nord-Irak uten at den nasjonale petroleumsloven er på plass.

Energi

Ifølge konsernsjef Helge Eide i DNO kan selskapet få tillatelse til å eksportere olje fra Kurdistan i Nord-Irak til tross for at den nasjonale petroleumsloven ikke kommer på plass. Ifølge konsernsjef Helge Eide i DNO kan selskapet få tillatelse til å eksportere olje fra Kurdistan i Nord-Irak til tross for at den nasjonale petroleumsloven ikke kommer på plass. Petroleumsloven i Kurdistan ble ratifisert tidligere i måneden. Eide sier til TDN Finans at kurderne har full fokus på å få til eksport fra området.Det ventes at den nasjonale petroleumsloven vil bli godkjent i september, med dette er usikkert.Helge Eide er gjest i Økonominyhetene på HegnarOnlineTV i dag kl. 16:05. Hør mer om dette da.

Nyheter
Børs