Ni analytikere kommenterer PA Resources

Neste uke legger PA Resources frem sine kvartalstall. Her ser du hva analytikerne forventer.

Energi

PA Resources ventes å legge frem et resultat før skatt på 517 millioner svenske kroner i andre kvartal 2007, mot 29 millioner kroner i samme kvartal i 2006. Ifølge Reuters kommer det frem i en undersøkelse blant ni analytikere. PA Resources ventes å legge frem et resultat før skatt på 517 millioner svenske kroner i andre kvartal 2007, mot 29 millioner kroner i samme kvartal i 2006. Ifølge Reuters kommer det frem i en undersøkelse blant ni analytikere. Bakgrunnen for den kraftige resultatøkningen skal være oppgang i oljeproduksjonen.PA Resources legger frem sine tall onsdag 22. august.På Oslo Børs omsettes aksjen for 47,80 kroner, opp 1,92 prosent.

Nyheter
Børs