Statoil får grønt lys i Canada

Statoil-selskap har fått canadiske myndigheters godkjenning for demonstrasjonsprosjektet Leismer for tidligproduksjon av tungolje i Canada.

Energi

North American Oil Sands Corporation (NAOSC), som er heleid av Statoil, har fått de canadiske myndigheters godkjenning for demonstrasjonsprosjektet Leismer for tidligproduksjon av tungolje i Canada. Det opplyser Statoil. North American Oil Sands Corporation (NAOSC), som er heleid av Statoil, har fått de canadiske myndigheters godkjenning for demonstrasjonsprosjektet Leismer for tidligproduksjon av tungolje i Canada. Det opplyser Statoil. NAOSC er operatør for oljesandlisenser i et 1.110 kvadratkilometer stort område i Athabasca-regionen i Alberta nordøst for Edmonton. Dette er en av de største tungoljeprovinsene i verden.Statoil kjøpte NAOSC tidligere i år for om lag 2 milliarder amerikanske dollar.

Nyheter
Næringsliv