Gassfeltet Frigg, som var i drift i perioden 1977-2004, er i ferd med å bli plukket fra hverandre av Aker Kværner. Ifølge DN blir fjerningen av plattformene dyrere enn tenkt. Nå strides Aker Kværner og Total om ekstraregningen. Gassfeltet Frigg, som var i drift i perioden 1977-2004, er i ferd med å bli plukket fra hverandre av Aker Kværner. Ifølge DN blir fjerningen av plattformene dyrere enn tenkt. Nå strides Aker Kværner og Total om ekstraregningen. Den opprinnelige demonteringskontrakten Aker Kværner inngikk i 2004 var på tre milliarder kroner. DN får bekreftet fra flere hold at selskapet rapporterer om ekstra arbeidsutfordringer og større arbeidsomfang til oppdragsgiver Total. Ekstraregningen har trolig passert én milliard.- Vi har en god dialog med Aker. Vårt håp er at vi kommer frem til en fornuftig løsning begge parter kan leve med, sier Ringe, sier Total-talsmann Dag Olaf Ringe.