Oljeprisen har steget rundt to dollar etter at Oslo Børs stengte i går ettermiddag. Ifølge TDN Finans noteres WTI 1. posisjon nær 78 dollar fatet. Gårsdagens sabotasjeaksjoner mot tre olje- og gassrørledninger i Mexico bidrar til prisoppgangen. Oljeprisen har steget rundt to dollar etter at Oslo Børs stengte i går ettermiddag. Ifølge TDN Finans noteres WTI 1. posisjon nær 78 dollar fatet. Gårsdagens sabotasjeaksjoner mot tre olje- og gassrørledninger i Mexico bidrar til prisoppgangen. - Eksplosjonene i Mexico var med å drive opp prisene. Videre har fondene kjøpt seg inn igjen og det har bygget seg opp et lite momentum i markedet, sier Victor Shum i Purvin & Getz til Bloomberg News.Brent-olje for levering i oktober steg 0,41 dollar til 75,48 dollar fatet i går. Prisen er opp ytterligere 0,22 dollar til 75,70 dollar i morgentimene.