Etter børsslutt fredag ble det kjent at det italienske oljeserviceselskapet Saipem har kjøpt 50,2 prosent av riggselskapet Frigstad Discoverer Invest. Aksjene ble kjøpt for hele 82 kroner stykket, noe som er over det dobbelte av børskursen på 38 kroner. Nå må det komme et bud på bordet.Ifølge DN gir budet en kjempegevinst for Harald Frigstad og resten av aksjonærene i selskapet.Flere større aktører i løpet av de siste månedene kjøpt aksjer for 40-45 kroner per stykk, blant andre styreformann Erik Gløersen og teknisk direktør Pål Norheim.Harald Frigstad, som sitter på tre prosent av selskapet, sier seg "veldig positiv" til Saipems overtagelse- Vi fikk en henvendelse fra Saipem for ikke så lang tid siden, og vi syns dette er kjempepositivt både for våre investorer og långivere. Det er moro å kunne bevise at det var verdt å satse på oss, sier Frigstad til avisen.