Revus-sjefen om Pertra-fusjon

Administrerende direktør Harald Vabø i Revus Energy om betydningen av Pertra-fusjonen med DNO-kontrollerte Det Nroske Oljeselskap.

Publisert 9. okt. 2007 kl. 10.52
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 06.20
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 97 ord
Administrerende direktør Harald Vabø i Revus Energy mener det ikke har noen betydning for selskapet at Pertra fusjonerer med DNO-kontrollerte Det Norske Oljeselskap, ifølge Reuters.- Jeg ser ikke at det har noe betydning for oss, sier Vabø ifølge byrået. Han ser vekst for selskapet gjennom oppkjøp, samt gjennom organisk vekst.- Vi ser på britisk sokkel i tillegg til norsk sokkel. Det viktigste for oss er å bygge en sterkere produksjonsbase for å få en bedre kontantstrøm til å finansiere leteprogrammet vårt.Revus har lenge blitt lansert som en oppkjøpskandidat. Aksjen stiger 2,96 prosent til 69,50 kroner kl. 10.41.