Aker Floating Productions datterselskap Aker Borgestad Operations skal stå for drift og vedlikehold av produksjons- og lagingsskipet Aker Smart 1 for oljeselskapet Reliance Industries Limited. Verdien av oppdraget over fem år er i overkant av 100 millioner dollar. Kontrakten har opsjoner for å forlenge avtaleperioden.- Kontrakten betyr at en ny og viktig milepæl er nådd, sier konsernsjef Svein Olsen i Aker Floating Production og styreformann i Aker Borgestad Operations.I mai i år inngikk Aker Floating Production en kontrakt på mer en USD 750 millioner med det indiske oljeselskapet Reliance for utleie av produksjons- og lagringsskipet (FPSO) Aker Smart 1. Samarbeidet utvides nå med en drifts- og vedlikeholdskontrakt. Dette innbærer at Aker Borgestad Operations skal stå for teknisk drift og operere FPSOen, som skal produsere olje, gass og kondensat.- Med denne kontrakten utvider vi vår base med kunnskap og spisskompetanse. Dette har stor verdi for nye prosjekter som vi arbeider med for våre to neste FPSOer, Aker Smart 2 og Aker Smart 3, sier Olsen.