Frontkontrakten for WTI-olje (nå med levering i februar) nådde i går 100 dollar for første gang. I går har den vært over den magiske grensen igjen, da den noterte 100,09 dollar fatet tidligere i ettermiddag.Men de siste minuttene har den falt tilbake og står nå i 99,41 dollar fatet etter et fall på 21 cent i dag. Brent-olje for levering i februar står nå i 97,85 dollar fatet, omtrent som ved åpning i dagens handel.
Da oljeprisen først nådde 100 dollar-grensen, var det to dager for sent for spillerne hos Betsafe.com som i fjor høst satte penger på en oljepris over dette nivået innen utgangen av 2007. Oddsen var tre ganger pengene for WTI-oljen.Den massive responsen kjørte oddsen kraftig ned, og spilleselskapet satt etterhvert med stor risiko og ville ha bokført et tap på flere titalls tusen kroner hvis oljeprisene gikk over 100 dollar fatet.Men så ble Betsafe altså reddet av gongongen.- Vi hadde marginene med oss, innrømmer media manager Mikael Mellqvist overfor HegnarOnline.- Spill på oljepriser var en suksess og noe mange likte, så vi kommer tilbake med ulike spillvarianter på dette også i 2008, legger han til i en kommentar.