<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gassmyggen som kan bli stor

Questerre-aksjen har mer enn tidoblet seg etter nyheten i april om et gassfunn i Quebec. Kan selskapet innfri markedets forventninger?

Publisert 7. juni 2008 kl. 10.04
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 09.58
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 127 ord
Questerre ved børsnotering på Oslo Børs - Foto: Scanpix

- Alt dreier seg om funnet i St. Lawrence Lowlands Quebec, og det store spørsmålet er hvorvidt det er kommersielt eller ikke. Ressursanslaget er enormt og potensialet er overveldende. Risikoen er veldig høy siden den absolutt største delen av vår verdivurdering på 40 kroner er knyttet opp til funnet i Quebec, skriver DnB NOR analytiker Espen Hennie i Finansavisen lørdag.Selskapets partnere i St. Lawrence, Forest Oil og Talisman, har begge bekreftet at de har stor tro på prosjektet. Dermed har investorene begynt å prise inn potensialet.- Vi ligger inne med 360 millioner fat oljeekvivalenter netto til Questerre fra området når alle lisensene er med. Hvis dette viser seg å være kommersielt forsvarer det en veldig stor oppside, og vi mener dagens aksjekurs ikke forsvarer potensialet, skriver Hennie.