Oljen senker Wall Street

Nye oljelagertall sender Wall Street i utforbakke. Følg utviklingen her.

Foto: iStockPhoto
Energi

Situasjonen på Wall Street forverret seg umiddelbart da det like etter klokken 16.30 ble sluppet tall som viser at de amerikanske oljelagrene falt overraskende mye i forrige uke. Klokken 16.52 er Dow Jones ned 1,3 prosent til 12.136 poeng, mens Nasdaq faller 1,3 prosent til 2.416 poeng.Oljeprisen stiger på tallene. Brent-oljen er opp nesten fire dollar fatet til 134,81 dollar fatet.Utviklingen kan du følge her. Se også dagens Økonominyheter med Trygve Hegnar på web-TV.Mer om det som skjer på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik gikk det på børsene i Asia. Slik gikk det på børsene i Europa.

Nyheter
Børs