Professor anklaget for kursmanipulasjon i DNO

BI-professoren, som tidligere denne uken uttalte seg til Dagbladet om DNO, blir nå anklaget for å ha manipulert aksjekursen til selskapet. Men tror du professoren legger seg flat?

Professor Øystein Noreng. Foto: Finansavisen

Oljemyggen DNO har ivrige aksjonærer, som gikk rett i strupen på Noreng, etter at han uttalte til Dagbladet at selskapet ikke var velkommen i Irak. Les hele saken her , og DNOs svar her.Dette sier Noreng- Det er oppsiktsvekkende mange av DNOs aksjonærer som er svært hårsåre. Jeg har mottatt mange tullete telefoner og e-poster i det siste. Her hevdes det alt fra at jeg har gjort aksjonærene fattigere, til at jeg er kjøpt og betalt av de store oljeselskapene, sier Noreng til E24.DNO er kritiskDet skal også ha versert rykter om at DNO har anmeldt Noreng til Kredittilsynet for kursmanipulasjon.- Normalt kommenterer vi ikke slike spekulasjoner, men dette er så spesielt at vi gjør et unntak: - Dette stemmer ikke, sier pressetalsmann Ketil K. Jørgensen i DNO til nettsiden.Ny brannfakkel Noreng gir seg ikke imidlertid med sin DNO-kritikk og henvender seg til ledelsen slik:- Jeg tolker dette som en avledningsmanøver, i kjølvannet av at innsidere i DNO har solgt seg kraftig ned i selskapet, parerer han.