Questerre er den store vinneren på Oslo Børs så langt i dag, og stiger i øyeblikket 21 prosent til 18,40 kroner etter .- Det var en veldig viktig bekreftelse. Man var usikker på om de gode resultatene Forest Oil meldte om i april også kunne gjøre seg gjeldende i resten av området Questerre har i Quebec, sier Pareto-analytiker Thomas Aarrestad til Reuters.- Det er meget vesentlig og fjerner ganske mye av risikoen i caset etter vårt syn, legger han til.Aarrestad påpeker videre overfor nyhetsbyrået at Talisman og Forest Oil har satt i gang test- og pilotprogrammer som skal pågå til slutten av 2009.- Deretter blir det full kommersiell utbygging fra 2010 gitt at testresultatene er tilfredsstillende. Den første testen som kom nå indikerer absolutt at de kommer til å bli det, sier han til Reuters.