Det kraftige fallet i oljeprisen sendte Oslo Børs ned tre prosent i går.- I begynnelsen av januar 2007 var oljeprisen målt i norsk valuta 325 kroner fatet. Nå er den 600 kroner, men børsen er lavere, sier Hans Thrane Nielsen, sjef for norske aksjer i Storebrand Kapitalforvaltning, til Finansavisen.Han hevder overfor avisen at også Oslo Børs vil tjene på en lavere oljepris - etterhvert.- Ikke i det korte bildet. Men når den slutter å falle. En dollar på 5,50-5,60 kroner og en oljepris på 90 dollar gir fantastiske rammevilkår for Oslo Børs, med unntak av flyselskaper, cruise og rederier, sier han.Forvalteren påpeker at det i flere år har vært en god sammenheng mellom oljepris målt i kroner og hovedindeksen,.- Men ikke i år. - Det virket som om aktørene på Oslo Børs luktet et oljeprissjokk, sier Thrane Nielsen.Oljeprisen fortsetter nedturen onsdag morgen. WTI oktober-olje er ned 81 cent til 108,90 dollar fatet, mens Brent-oljen faller 74 cent til 107,60 kroner. Ifølge Reuters er det bekymringer for etterspørselen som preger markedet.