Som aksjestrateg Terje Nyborg avslørte på Økonominhetene 16:05 på HegnarOnlineTV i forrige uke (), har DNO nå invitert alle analytikere som dekker selskapet på tur til Kurdistan i Nord-Irak.Terje Nyborg, aksjestrateg i Landsbanki, gjentar idag, til DN.no, at han mener turen er et sterkt signal til markedet.- Vi tror dette vil skape et voldsomt fokus. De hadde ikke sendt folk ned dit hvis ikke det var noe i gjære. Og brønnene er neppe tomme, sier Nyborg.Analytikerturen går i tidsrommet 14. og 19. september.DNO-aksjen er ned 1,75 prosent til 7,86 kroner i dagens handel.I går kom følgende melding:Fin-Part AS, der nærstående til styremedlem Gunnar Hirsti eier 50 prosent gjennom Hirsti Invest AS, har i dag fornyet to tidligere forwardkontrakter i DNO International på i alt 456.383 aksjer til kurs 8,25 kroner, med innløsning 2.12. 2008, går det frem av en børsmelding.Totalt innehav av DNO-aksjer etter kjøpet er 9 465 383 aksjer.