Analytiker: - Selg disse aksjene

Analytiker går ut med fire aksjetips. Man bør blant annet selge DNO.

Foto: DNO

Analytiker Anne Gjøen i Handelsbanken tror ifølge Finansavisen mange oljemygger vil bukke under, men hun trekker likevel frem et par stykker hun har tro på, blant dem PA Resources.- Flesteparten av de små aktørene er avhengige av en betydelig høyere oljepris for å få finansiering og videreutvikle seg. Derfor liker vi best selskaper som allerede har gjennomført sine store investeringer og som nå ikke behøver mer kapital på en stund. De vil klare seg gjennom en periode med lave oljepriser, forklarer hun.Analytikeren er skeptisk til to aksjer, deriblant DNO. Hun viser til selskapet er svært avhengig av en eksportlisens i Irak.Du finner alle fire anbefalingene i dagens utgave av Finansavisen.