- Det norske oljeselskap ASA innkaller herved til ekstraordinær generalforsamling mandag 2. februar 2009 kl. 17.00 på Britannia Hotel, Dronningens gate 5, 7011 Trondheim, heter det i en fersk melding fra selskapet.
E-posttrøbbel
I går sendte en ansatt i Det norske ut en intern rapport til alle pressekontaktene til selskapet, etterfulgt av et ønske å slette foregående mail. Flere nettsteder valgte likevel å delvis publisere rapporten, og Oslo Børs valgte å pause all handel i aksjen for å utgreie situasjonen. Flere aksjonærer krever å få se rapporten, mens selskapet valgte å ikke publisere den i sin helhet.Handelen i aksjen ble gjenopptatt ved åpning i dag, etter mange timers pause i går. Aksjen er opp 4,23 prosent til 37 kroner. Den ble på det høyeste handlet for 40,80 kroner i dag.Selskapet selv hevder at rapporten viser til et teoretisk funn, og påpeker at det krever ytterligere undersøkelser.