Fred. Olsen vil selge skip

Kan ende opp med å selge skip til skrap-pris.

Skipsreder Fred Olsen (t.v.) i samtale med Stein Erik Hagen - Foto: Scanpix
Energi

Fred. Olsen Production vurderer å selge FPSOen Knock Taggart og FSOen Knock Nevis, ifølge TDN Finans. FPSOen Knock Taggart blir trolig solgt til skrap, men det er mulighet for et rent salg. Skrapverdien på skipet er mellom 4 og 4,5 millioner dollar, ifølge selskapet.Det meldes om indikative bud på FPSOen Knock Nevis, både som bareboat-kontrakt, time-charter og salg.Stygge tall Fred. Olsen Production presenterte et minusresultat for fjerde kvartal i 2008 på 43,13 millioner dollar, ned fra et resultat på 43.000 dollar i samme periode i fjor. Inntekter for fjerde kvatal 2009 var på 19,03 millioner dollar, opp fra 17,11 millioner dollar for samme periode i fjor.Det elendige resultatet skyldes impairment-avskrivning på 22,4 millioner dollar, da FPSOen Knock Taggert er skrevet ned med 3,1 millioner dollar mens FSOen Knock Nevis er skrevet ned med 19,2 millioner dollar.

Nyheter
Energi