Oljemygg på randen av konkurs

Fallende oljepris og dårlig likviditet skal ha vært nok til å bringe vesle Saga Oil i bakken.

Adm. dir i Saga Oil, Malvin Høydal - Foto: Selskapet/iStock
Energi

Det unoterte oljeselskapet Saga Oil styrer nå mot konkurs, og aksjen faller 42 prosent til 8 øre i dag.Selskapet sliter med svak inntjening og dårlig likviditet, skriver na24, og de klarer heller ikke betjene lånene sine.- Det er betydelig usikkerhet knyttet til fortsatt drift. Dette skyldes svak inntjening, svak likviditet og det faktum at selskapet ikke er i stand til å betjene lånegjelden, skriver selskapet i en melding.Selskapet har nå sparket alle de ansatte med unntak av daglig leder John Arne Farstad.De har i tillegg gitt meglerhuset ABG Sundal Collier oppgaven med å selge to av lisensene de sitter med i Russland.

Nyheter
Børs