Analytikere om Sevan Marine

- Investorene har en "vente å se "-tilnærming, sier analytiker i forbindelse med Sevan Marine.

Sevan - Goliat FPSO - Illustrasjon: Selskapet
Energi

Sevan Marine-aksjen stiger hele 8,4 prosent til 6,75 kroner i ettermiddag. TDN Finans viser til stigende oljepris, spekulasjoner om at regjeringen planlegger å godkjenne utbygging av Goliat-feltet i Barentshavet og forventninger til salg av en av selskapets enheter.Sevan Marine opplyste 27. februar at selskapet hadde mottatt et tilbud på en av sine enheter.En analytiker sier til TDN Finans at det ikke er unaturlig at en slik investering tar tid å gjennomføre i dagens marked.- Investorene har en "vente å se "-tilnærming til meldingen om mulig salg av en enhet og det gjenspeiles også i aksjekursen, sier analytikeren.-Det er ikke noe nytt i prosessen slik jeg har forstått det, det er en del signaturer og godkjennelser som skal på plass før et endelig salg kan gjennomføres, sier en annen analytiker.Oslo Børs stiger 2,8 prosent.

Nyheter
Børs