DNO-arbeid fullført

Ifølge DNO International er arbeidet med å koble opp Tawke-produksjonen med det nordlige rørledningssystemet i Irak nå fullført.

Foto: DNO
Energi

Ifølge DNO International er arbeidet med å koble opp Tawke-produksjonen med det nordlige rørledningssystemet i Irak nå fullført, skriver TDN Finans. Selskapet sier samtidig det ikke har mottatt ny informasjon rundt oppstart av leveringer med olje fra Tawke til systemet.Ifølge nyhetsbyrået viser DNO International imidlertid til nylige uttalelser fra de regionale kurdiske myndighetene (KRG):"Imidlertid med referanse til nylige uttalelser fra KRG i media, kan dette skje i løpet av de kommende månedene".Videre opplyser selskapet at testproduksjonen på Tawke har hittil i 2009 vært lavere enn i tidligere måneder. Selskapet viser imidlertid til at tidligere erfaringer viser at testproduksjonsvolumene fra feltet har variert betydelig også tidlige, noe som ventes å fortsette også fremover.

Nyheter
Børs