Ny kruttsterk dag for oljen

Oljeprisen er nå på en voldsom offensiv. På en uke har et fat nordsjøolje blitt nesten 10 dollar dyrere.

Foto: Scanpix
Energi

Oljeprisen er inne i en meget god periode for tiden, og det ser ikke ut til at offensiven er ferdig med det aller første.Siden tirsdag 17. mars har prisen på et fat nordsjøolje med levering i mai lagt på seg neste ti dollar, mens WTI-oljen har blitt åtte dollar dyrere per fat.Mandag opplevde oljen et nytt hopp fra rundt klokken 15, da prisen per fat spratt fra 51,40 dollar til 53,60 dollar.I morgentimene tirsdag omsettes brent for levering i mai for 53,13 dollar per fat, ned 0,64 prosent eller 0,34 dollar siden døgnet tok til.WTI-oljen omsettes for 53,50 dollar per fat, ned 0,56 prosent eller 0,30 dollar dette døgnet.Følg oljeprisen LIVE her!

Nyheter
Børs