Olje-hopp etter OPEC-skuffelse

Prisen på olje dalte etter at OPEC droppet det kuttet som mange trodde kom. Men i går kveld gjorde imidlertid oljen comeback.

Foto: iStockphoto
Energi

Oljekartellet OPEC droppet forrige helg kuttet i produksjonen som mange trodde skulle komme, og dette førte til at prisen på olje dalte mandag.Rundt klokken 15 ble brent for levering i april omsatt for 43,80 dollar per fat, mens WTI-oljen gikk for 44,20 dollar fatet.Men i det børsdagen her hjemme gikk mot slutten gjorde oljeprisen et aldri så lite comeback, og før dagen var omme hadde prisen på nordsjøolje vært over 46,60 dollar per fat.Tirsdag morgen faller oljen litt i forhold til toppnivåene i går, og nå omsettes brent for levering i mai for 45,50 dollar per fat, ned 2,07 prosent eller 0,96 dollar siden døgnet tok til.WTI-oljen omsettes for 46,71 dollar per fat, ned 1,35 prosent eller 0,64 dollar.Følg oljeprisen LIVE her!

Nyheter
Børs