Meglerhus: Det fremstår som noe suspekt

Analytikerne i Orion Securities har sett nærmere på utviklingen i oljeprisen. Her er det noe som virker suspekt.

Oljefat - Foto: Fredrik Beskow / Statoil
Energi

Onsdag ettermiddag ble det kjent at de amerikanske råoljelagrene steg med 3,9 millioner fat til 370,6 millioner fat i løpet av forrige uke. Ifølge Bloomberg var det ventet en lagerøkning på 2,5 millioner fat i perioden.- Lagrene av råolje og raffinerte produkter steg videre i forrige uke i følge det amerikanske energidepartementet. Høye og stigende lagre gjør at de siste måneders oppgang i oljeprisen fremstår som noe suspekt, skriver Orion Securities i dagens morgenrapport.I skrivende stund omsettes et fat nordsjøolje, med levering i juni, for 50,15 dollar, opp 0,68 prosent.Les også: Analytiker: Det er for tidlig å si om bunnen er nådd.

Nyheter
Børs