REC-analytiker venter svak guiding

Analytiker tror RECs problemer i første kvartal vil fortsette ut i andre og kanskje tredje kvartal.

Energi

REC legger frem sine kvartalstall for første kvartal 2009 den 29. april. Hele 19 analytikere anbefaler kjøp, 7 anbefaler hold, mens 7 anbefaler selg av solenergiselskapet, ifølge FactSet. Snitt kursmål for REC-analytikere er 72 kroner.- Det jeg er mest oppmerksom på, er at vi vet at resultatene for første kvartal blir relativt svake - det har jo selskapet guidet. Jeg forventer at de skal guide for et svakt andre kvartal, da forventninger til at problemene fra første kvartal er unnagjort i andre kvartal er for optimistiske. Jeg tror at de svakheter vi ser i første kvartal, vil forekomme i andre og kanskje i tredje kvartal, sier Henrik Schultz i Argo Securities til HegnarOnline.Schultz forteller HegnarOnline at selskapet har kommunisert at ting ser bedre ut til én enkelt analytiker, men at han selv venter på kvartalspresentasjonen.

Nyheter
Børs