- Spennende aksje

Analytiker Truls Olsen i Fearnely Fonds ser spennende aksjer innen oljeservice.

PGS Foto: Aker Yards
Energi

Analytiker Truls Olsen i Fearnely Fonds mener det finnes en del spennende aksjer innen oljeservicesektoren.- Det er helt klart en del spennende aksjer innen oljeservicesektoren i Norge, selv om det selvfølgelig er litt usikkert i det korte bildet, sier Olsen til TDN Finans.Tallene for første kvartal er i seg selv ikke så viktige. Fokus ligger derimot på hva ledelsen i selskapene sier om fremtiden.Petroleum Geo-Services blir trukket frem som en spennende kandidat i dagens marked.-Petroleum Geo-Services er interessant. Selskapet er lavt priset i forhold til de underliggende eiendelene og har bra strukturell gearing. Begynner økonomien å lysne er dette en aksje som har mye å gå på, sier analytikeren.Og PGS ble enda "billigere" mandag. Da stupte kursen 9,5 prosent til 32,90 kroner.

Nyheter
Børs