Subsea 7 faller på knalltall

DnB NOR Markets anbefaler fortsatt salg av Subsea 7.

Foto: Subsea7
Energi

- Dagens rapport fra Subsea 7 lå klart over forventningene, fastslår DnB NOR Markets i sin morgenrapport. Topplinjen på 603 millioner dollar lå 100 millioner dollar over estimatet og EBITDA på 107 millioner dollar lå 29 millioner dollar over estimatet.- Enkeltprosjekter kan slå betydelig både på omsetning og resultat fra kvartal til kvartal i denne bransjen og vi vil avvente mer informasjon før vi konkluderer med konsekvenser for de videre estimatene, skriver meglerhuset.DnB NOR Markets har en salgsanbefaling med et kursmål på 35 kroner per aksje.- Vi ser ingen grunn til å forvente at oljeselskapene kommer til å lette på presset for å få ned kostnadene i tiden fremover, heter det.Subsea 7-aksjen omsettes for 46,40 kroner, ned 0,6 prosent.

Nyheter
Børs