Et fat nordsjøolje med leveranse i juli omsettes tordag for 59,37 dollar, ned over 2 prosent i dag. WTI-oljen på julikontrakt handles i skrivende stund fortsatt 78 cent over 60 dollar per fatOnsdag 16:30 presenterte department of energy oljelagertallene for sist uke. Disse viste at råoljelagrene hadde falt med 2,1 millioner fat fra sist uke, mens analytikere spurt av Reuters kun ventet et trekk på 200.000 fat fra sist ukes tll.Bensinlagrene trakk hele 4,3 millioner fat, mens analytikere ventet et trekk på 1,2 millioner fat.- Den helhetlige oppfatningen av lagertallene er bullish, men vi hadde foretrukket å se trekket som følge av større salg, og ikke som føge av mindre import. Det er ikke så lett å bli imponert over lav import, når vi vet at det fortsatt er en hel del flytende oljelager som skal inn i fremtidige importtall, skriver Torbjørn Kjus i DnB NOR Markets i en rapport etter tallene.Kjus påpeker at bensinetterspørselen steg med 0,3 millioner fat per dag til 9,2 millioner fpd.