Tirsdag ble et fat WTI-olje handlet så høyt som 60,97 dollar, før man igjen dalte til under 59 dollar mot slutten av dagen.Onsdag morgen er oljen igjen på offensiven, og dundrer opp gjennom 60-nivået atter en gang.Et fat WTI-olje omsettes nå for 60,43 dollar per fat, opp 0,63 prosent eller 0,38 dollar dette døgnet.Brent for levering i juli omsettes for 59,11 dollar, opp 0,32 prosent eller 0,19 dollar.Lagertall fra American Petroleum Institute tirsdag kveld viste at de amerikanske oljelagrene falt med 4,5 millioner fat i forrige uke til 366,2 millioner fat, og dette er med på å presse prisene oppover igjen.- API-tallene viser et relativt skapt fall i amerikanske råoljelagre og bensinlagre, så det vil være støttende for oljeprisen i dag. Oljeprisen har steget før de fundamentale forholdene, og jeg tror de kan komme til å falle tilbake med tid, uttalte råvarestrateg David Moore i Commonwealth Bank of Australia til Bloomberg.Onsdag ettermiddag ventes det fortsatt fokus på lagertall i oljemarkedet i og med at det amerikanske energidepartementet legger frem sine tall for forrige uke.