Selskapet Sevan Marine melder fredag at de har sikret seg en fast kontrakt med selskapet Premier Oil om oppdrag for den flytende produksjons- og lagringsenheten Sevan Voyageur.De to selskapene fikk på plass en hensiktsavtale vedrørende dette tilbake i april.Fartøyet skal være med på utviklingen av Shelly-feltet på britisk side i Nordsjøen, skal allerede være innordnet ved feltet. Det er ventet at tilkoblingen til feltets undersvannsfasiliteter vil skje i midten av 2009 slik at produksjon kan starte opp.- Vi er fornøyd med å inngå denne kontrakten og ser frem til å starte samarbeidet med Premier Oil, kommenterer konsernsjef Jan Erik Tveteraas.Sevan-aksjen, som er ned hele 89,89 prosent siste 12 måneder, er i dag høyt oppe på vinnerlisten med en oppgang på 8 prosent til 8,37 kroner. Den siste måneden har aksjen styrket seg 28,77 prosent.