Aksjonær krever nytt styre i Det norske

Trønder krever ekstraordinær generalforsamling for å velge nytt styre og valgkomité i Det norske.

Oljemyggen Det norske gjør seg lekker for petroleumshungrige nordlendinger med å love langsiktig og stabil satsing i landsdelen. F.v. Stig Vassmyr, Hans Konrad Johnsen og Erik Haugane. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk, SCANPIX
Energi

Styret i Det norske oljeselskap ASA har mottatt et krav fra Ivar Koteng, som på vegne av aksjonærer som til sammen representerer 7,1 prosent av aksjekapitalen i selskapet, om ekstraordinær generalforsamling for å velge nytt styre og valgkomitéStyret i Det norske oljeselskap ASA vil behandle saken og kalle inn til ekstraordinær generalforsamling innen kort tid.Koteng er en eiendomsinvestor fra Trondheim.Søk i skattelistene her

Nyheter
Børs