Børsoppgang i Asia

Optimismen er på vei tilbake. Tokyo-børsen har ikke vært høyere på over åtte måneder. Full oversikt over Asia-børsene her.

Foto: AP
Energi

Asiatiske børser steg fredag for tredje dag på rad. Konsum- og finansaksjer viste vei, ifølge Bloomberg etter at detaljhandelen økte i både Kina og USA. En sterk oppgang i metallpriser har dessuten gitt investorene nytt håp om at den globale resesjonen letter.Japans største meglerhus, Nomura Holdings, var blant vinnerne etter at Merrill Lynch oppgraderte til en kjøpsanbefaling.I Tokyo steg Nikkei én prosent til 10.076,28 poeng, etter å ha vært oppe i 10.089,15 på det høyeste. Høyere har ikke indeksen vært siden 7. oktober. Topix steg 0,7 prosent til 946,87 poeng.Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i New York i går Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.

Nyheter
Børs