Mini-comeback for oljen mandag

Da Oslo Børs åpnet dørene klokken 09.00 mandag var oljen på kraftig retur. Men etter det har den steget jevnt og trutt.

Foto: Scanpix
Energi

Da Oslo Børs åpnet dørene klokken 09.00 mandag var oljeprisen på vei nedover. Nedgangen stoppet ikke før brent for levering i juli ble omsatt for 66,88 dollar per fat.Det var blant annet sterkere dollar som førte til oljefallet.- Dollarstyrkingen har ganske alvorlige implikasjoner og konsekvenser for råvaresektoren. Lagrene fortsetter dessuten å være høye, og det er derfor ikke overraskende at oljen faller litt i dag, sa Toby Hassall i Commodity Warrants Australia til Bloomberg tidligere på dagen.Men rundt klokken 10.15 snudde imidlertid bildet og etter det har det sorte gull klatret trutt og tappert.Akkurat nå omsettes brent for 67,66 dollar per fat, mens WTI-oljen, som har hatt samme utviklingen som brent-oljen, omsettes for 67,69 dollar fatet.

Nyheter
Børs